The Social Body Dance Lab – GRACE ZONE στο Φεστιβάλ Δάσους

Το έργο “GRACE ZONE” της χορογράφου Κατερίνας Αντωνιάδου με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων χορευτών κάνει πρεμιέρα στο 3ο Φεστιβάλ Δάσους του Κ.Θ.Β.Ε. το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο θέατρο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών. Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δάσους.

Η Ζώνη Χάριτος αφορά στο ταξίδι, στη διαδρομή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Το έργο εκφράζει την προσπάθεια του σύγχρονου ανθρώπου να υπάρξει και να δημιουργήσει σε ένα αβέβαιο, συχνά εχθρικό περιβάλλον. Ο χορός και η μουσική, ως διεθνή μέσα έκφρασης και επικοινωνίας, καλούν και προκαλούν ερμηνευτές και θεατές να προσδιορίσουν και να διατηρήσουν την κινητήρια δύναμή τους πάνω και έξω από τη σκηνή.

The Social Body Dance Lab: Το Κοινωνικό Σώμα είναι επαγγελματικό εργαστήρι σύγχρονης κίνησης και δημιουργίας όπου το σώμα αποτελεί εργαλείο επικοινωνίας και εξέλιξης. Στοχεύει στην ανάπτυξη της κιναισθητικής συνείδησης του χορευτή ως μονάδα αλλά και ως μέρος ενός συνόλου σωμάτων που συνεργάζονται.

Κατερίνα Αντωνιάδου: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος B.A., Luther College IA και Master of Fine Arts University of North Carolina. Λέκτορας Χορού, διδάσκει τεχνική-θεωρία σύγχρονου χορού, χορογραφία, ιστορία χορού, contact improvisation σε Aνώτερες Eπαγγελματικές Σχολές Χορού και Θεάτρου. Το 2015 δημιούργησε το Social Body Dance Lab και το 2016 με την καθηγήτρια Μαργαρίτα Παναγιώτου ίδρυσαν το Dance Lab Studio.

 Χορογραφία-Μουσική Επιμέλεια: Κατερίνα Αντωνιάδου

Χορεύουν: Δήμητρα Αλιμπινίση, Νάντια Αρβανιτάκη-Ρέβη, Άννα Θωίδου, Ιωάννα Καρατέγου, Μαρία Κέκη, Ευαγγελία Κυριακού, Λία Κωστούλη, Νικολέτα Μακρυγιάννη, Δόμνα Μπίκου, Μαργαρίτα Παναγιώτου, Χριστίνα Παντελή, Γλυκερία Σακελλαρίου, Γεωργία Σφακιανάκη, Αθηνά Ταμπάκη

Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 10 €, Φοιτητικό- ανέργων: 8€,

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία και στην ιστοσελίδα του Κ.Θ.Β.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος