“The Big Father”: Μία μαύρη κωμωδία για την αληθινή ζωή που γράφει το καλύτερο σενάριο

Στις σκοτεινές αίθουσες έρχεται η ταινία «The  Big Father», ένα κοινωνικό δράμα, το οποίο αφηγείται με μαύρο χιούμορ και άφθονο σασπένς την περιπέτεια ενός οικογενειάρχη, ο οποίος, στην προσπάθειά του να σώσει το σπίτι του από τις τράπεζες, καταλήγει να μετατρέψει την ζωή του σε reality show.

Ο πρωταγωνιστής, κ. Νίκος Παντελίδης, έκανε λόγο για μία προκλητική ιδέα του Κωνσταντίνου Στραγαλινού, η οποία τον ώθησε ώστε να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο. ” Ακολουθούμε τη ροή και γινόμαστε ένα κομμάτι του ειδησεογραφικού δελτίου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παντελίδης, ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο, σκηνοθέτη στο επάγγελμα, θέλοντας να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, πραγματοποιεί το όραμά του για τη δημιουργία της νέας του ταινίας,μέσα από μία παράξενη ιδέα. Αποφασίζει να γυρίσει την ταινία στο ίδιο του το σπίτι, τοποθετώντας τον εαυτό του, τη γυναίκα του (Έλενα Τυρέα) και τα παιδιά του, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (Νοεμή Βασιλειάδου, Χριστίνα Μπρέκου, Χρήστος Ζαχάρωφ).

Ένας διεφθαρμένος παραγωγός (Δημήτρης Ραφτόπουλος) σε συνεργασία με έναν ανερχόμενο όμιλο επιχειρήσεων εκμεταλλεύονται την οικονομική δυσχέρεια του Άγγελου, με σκοπό την προώθηση εταιρικών προϊόντων και την τοποθέτησή τους μέσα στο έργο. Τα παιδιά μετατρέπονται σε πειραματόζωα που συνεχώς δοκιμάζουν νέα προϊόντα, υποτίθεται για τις ανάγκες της μυθοπλασίας. Ο Άγγελος αρχίζει να κινηματογραφεί αλλόκοτες σκηνές που εκθέτουν τον ίδιο και την οικογένειά του, παίρνοντας σταδιακά έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος