Θάνατος 70χρονης λουόμενης στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Τις απογευματινές ώρες χθες (10/9), ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού ότι μία 70χρονη αλλοδαπή (υπήκοος Βουλγαρίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΠΟΥΔΙ» Ουρανούπολης.

Στην 70χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με αρνητικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος