Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη για μία συναυλία αφιερωμένη στη Θάλασσα, μετά την αναβολή της τον Ιούνιο λόγω καιρικών συνθηκών.
Λάτρης της θάλασσας, με διαρκή μελέτη και αναζήτηση στη μουσική ανθολογεί λόγια και μουσικές, που την ύμνησαν.
Η αγάπη του Γιώργου Νταλάρα για τη θάλασσα είναι μεγάλη. Το δικό του «Θαλασσάκι…» δεν είναι απλά ο τίτλος μιας συναυλίας. Είναι η εξομολόγηση ενός καλλιτέχνη, που πιστεύει βαθιά ότι «Εμείς οι Έλληνες και αρκετοί γειτονικοί μας λαοί χρωστάμε στη θάλασσα την ύπαρξή μας. Η σαγήνη, το δέος, η δύναμη της, μας έκαναν σπουδαίους».
Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες σε Αθήνα και Κύπρο, το νέο ραντεβού στην Θεσσαλονίκη ορίστηκε για τις 10 Σεπτεμβρίου.
Τραγουδούν (αλφαβητικά):
Κώστας Αγέρης, Μαρία Αναματερού, Ασπασία Στρατηγού, Αλέξανδρος Τζουγανάκης
και η Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου
Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας
Εικαστική επιμέλεια παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: Θέατρο ΓΗΣ – Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 21.00
Προπώληση: ΕΔΩ
στο Ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου, στα εκδοτήρια της Αριστοτέλους και στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ
Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 18 €
Είσοδος την ημέρα της συναυλίας: 20 €
Φοιτητικά/συνταξιούχοι/ΑμΕΑ:16€
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος