Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν σήμερα φοιτητές, σωματεία εργαζομένων, υγειονομικοί και συλλογικότητες για διάφορα θέματα.

Συγκεκριμένα, στις 10:30, μέλη φοιτητικών συλλόγων θα συγκεντρωθούν μπροστά στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την “αστυνομοκρατία στις σχολές”.

Στις 11:00, μέλη εργατικών σωματείων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Τα σωματεία ζητούν να ανακληθεί η συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΜΛΑ) Ν. Τζανετή από την εταιρεία «EDILMAC».

Στις 17:00, η Πρωτοβουλία Υγειονομικών Θεσσαλονίκης θα διαμαρτυρηθεί για την κρατική διαχείριση της πανδημίας στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Στις 18:00, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μητροπόλεως για την υπεράσπιση της κατάληψης ΥΦΑΝΕΤ. Οι συλλογικότητες διαμαρτύρονται γιατί οι παραγωγοί ιδιωτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης ζητούν την εκκκένωση και της κατάληψης στην ΥΦΑΝΕΤ σε συνέχεια της εκκένωσης καταλήψεων στο ΑΠΘ.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος