Τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο συναντήσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας

Συνάντηση εργασίας με τους Διοικητές όλων των Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης είχε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα γραφεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, την οποία επισκέφθηκε σήμερα.

Ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τους Υφυπουργούς Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και Δημήτρη Βαρτζόπουλο, στη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, συζήτησαν τα θέματα και τους στόχους των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με τη συμμετοχή της Διοίκησης, του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής και Διευθυντών Πανεπιστημιακών Κλινικών, με θέμα τη δημιουργία δικτύου μονάδων αυξημένης φροντίδας για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος