Συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στους αυτοκινητοδρόμους ΠΑΘΕ και Εγνατία οδό

Ως την Πέμπτη θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ ενώ συνεχίζονται τα έργα οδοποιίας στην Εγνατία Οδό. Στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα σε κάθε ρεύμα από τη γέφυρα του ποταμού Λουδία και πριν από τα διόδια Μαλγάρων.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Εγνατία οδό, με τους οδηγούς εδώ και καιρό να ταλαιπωρούνται, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, τα έργα ασφαλτόστρωσης και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος