Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ζευγάρι Ιρακινών για αρπαγή μητέρας και του ανήλικου παιδιού της

Συνελήφθη ζευγάρι 35χρονων Ιρακινών, το οποίο κρατούσε παρά τη θέλησή της αλλοδαπή μητέρα και το ανήλικο παιδί της σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για αρπαγή, αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, βιασμό, σωματική βλάβη και απειλή.

Συγκεκριμένα χθες Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, η 24χρονη από τη Συρία κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ότι, από τα μέσα Ιανουαρίου, έμενε στο διαμέρισμα του ζευγαριού με το ανήλικο τέκνο της. Έκτοτε οι δράστες τους κρατούσαν παρά τη θέλησή τους στο διαμέρισμα και ο άντρας ασκούσε συνεχόμενη σωματική βία στην 24χρονη. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία, την βίασε δύο φορές.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου με τη συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας οργάνωσαν επιχείρηση, καθώς ο 35χρονος απειλούσε τη ζωή του ανήλικου παιδιού όταν έμαθε για την καταγγελία. Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο δράστες εντός του διαμερίσματός τους, όπου βρέθηκε και το ανήλικο παιδί, όντας καλά στην υγεία του.

Ρεπορτάζ Π. Σαρόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος