Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ασκήθηκε σε βάρος της 77χρονης γυναίκας από τα Κουφάλια, η οποία είναι κρατούμενη στο ΤΑ Χαλκηδόνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες (30/3) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία στη σορό του 82χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν προθανάτια κατάγματα στα πλευρά και μώλωπες στο σώμα του.
Με βάσει αυτό το αποτέλεσμα, σήμερα (31/3) το πρωί πραγματοποιήθηκε και δεύτερη επαναληπτική ιατροδικαστική εξέταση από το Εργαστήριο Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ, προκειμένου να συγκριθούν τα αποτελέσματα της απεικονιστικής εξέτασης, με τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής.
Η ιατροδικαστική έκθεση και η αξονική τομογραφία διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και άμεσα ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 77χρονης, η οποία συνελήφθη εκ νέου και κρατείται στο ΤΑ Χαλκηδόνας.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο (28/3), η 77χρονη είχε συλληφθεί για παράλειψη βοήθειας, ενώ την επόμενη ημέρα, η εισαγγελέας την παρέπεμψε να δικαστεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί να μην πλησιάζει τον 82χρονο σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, μετά από την πρώτη της σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος του συζύγου της.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος