Συνελήφθη 41χρονος για την αρπαγή και το βιασμό 35χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ένας άντρας 41 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για τα αδικήματα της αρπαγής και παράνομης κατακράτησης 35χρονης γυναίκας, εμπορίας ανθρώπων, βιασμού, βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, παράνομης οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 24-05-2022 πραγματοποιήθηκε καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για αρπαγή και παράνομη κατακράτηση 35χρονης γυναίκας από άγνωστο άντρα. Άμεσα, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες, χθες εντοπίσθηκε στην περιοχή της Περαίας και απελευθερώθηκε η 35χρονη και συνελήφθη ο δράστης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι την Δευτέρα 23-05-2022 με το πρόσχημα ανεύρεσης κατοικίας και εργασίας η 35χρονη συναντήθηκε με τον 41χρονο και από κοινού μετέβησαν σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, όπου εκεί με την απειλή όπλου την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις και την εξέδωσε, έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica» με προσαρτημένο γεμιστήρα με εννέα πλαστικά σφαιρίδια, μικροποσότητα κάνναβης και συσκευή κονιορτοποίησης (τρίφτης) με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναμένεται εντός της ημνέρας να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος