Σύλληψη 31χρονου για ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Ένας άντρας 31 ετών συνελήφθη χθες 18 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και κλοπή αυτοκινήτου. Ο δράστης κατηγορείται για ληστείες τελεσμένες κατά συρροή, παράβαση του Νόμου περί όπλων και για βία κατά δικαστικών υπαλλήλων.

Ο 31χρονος, το μεσημέρι της Παρασκευής 14-01-2022 έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αφαίρεσε από ζαχαροπλαστείο στην περιοχή της Τούμπας και με την απειλή πιστολιού το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Την Κυριακή 16-01-2022 έκλεψε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο από την περιοχή της Ανάληψης, με το οποίο ξημερώματα της επόμενης ημέρας μετέβη σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης, όπου με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ακολούθως διέφυγε με το κλεμμένο όχημα.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, το απόγευμα της Τρίτης 18-01-2022, να κινείται με το κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απομίμηση πιστολιού, και στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των ληστειών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ληστειών, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος