Σύλληψη 26χρονης που μετέφερε περισσότερα από 14 κιλά ηρωίνης

Μία 26χρονη συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται και σχετικής αδείας ικανότητας οδηγήσεως.
Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 15 Ιουνίου, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεωνβεντόπισαν την 26χρονη να κινείται με το όχημά της στην περιοχή της Μοναστηρίου και σε σήματα στάσης που της έγιναν από το υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δε συμμορφώθηκε εμβολίζοντας το με σκοπό τη διαφυγή της.
Ακολούθησε καταδίωξη έως την περιοχή των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπου η 26χρονη αφού ακινητοποίησε το όχημά της, προσπάθησε να διαφύγει πεζή αλλά συνελήφθη. Σημειώνεται ότι κατά την
καταδίωξη έριξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου της ένα τσαντάκι ώμου και μία υφασμάτινη μαξιλαροθήκη που περιείχαν είκοσι πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 14.750 γραμμαρίων, τα οποία είχε παραλάβει νωρίτερα με τη μορφή δέματος από μεταφορική εταιρεία στην περιοχή του Καλοχωρίου.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι της στην περιοχή των Αμπελοκήπων αλλά και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• δύο μικροδέματα κοκαΐνης,
• τέσσερα κινητά τηλέφωνα και
• το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ ως σχετιζόμενο με εμπορία
ναρκωτικών.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος