Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιήσαν στις 10:00 σήμερα Δευτέρα (027/3) μέλη του ΠΑ.ΜΕ. στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ. συγκεντρώθηκαν στην οδό Λέοντος Σοφού 18, έξω από κτίριο εταιρείας, που διαχειρίζεται δάνεια και ακίνητα για τράπεζες, για να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς και να στηρίξουν μία τετραμελή οικογένεια που αντιμετωπίζει το πρόβλημα, καθώς αδυνατεί να εξυπηρετήσει το στεγαστικό δάνειο που εξέλαβε ύψους 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το μέλος της Επιτροπής Αυτοαπασχολούμενων και Μισθωτών Δικηγόρων, Λίνα Χατζηκυριακού, «η οικογένεια από την περιοχή της Σίνδου, απειλείται με πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για μια οφειλή στεγαστικού δανείου ύψους 15.000 ευρώ, το οποίο μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε να εξυπηρετεί, καθώς τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας έμειναν χωρίς δουλειά και το ποσό έφτασε τα 36.000 ευρώ». Σύμφωνα με την κ. Χατζηκυριακού το δάνειο έχει περάσει σε εισπρακτική εταιρεία, η οποία φέρεται να αρνείται να προχωρήσει σε ρύθμιση, εάν δεν καταβληθεί εφάπαξ τουλάχιστον το αρχικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος