Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης- «Η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής είναι ευεργετική για τη δημιουργία θέσεων εργασίας»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης βρέθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρό του Χάρη Κυπριανίδη. Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του, η υλοποίηση έργων υποδομής στην πόλη δημιουργεί και θέσεις εργασίας, αρκεί όμως να δίνεται προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον Πρόεδρό του Χάρη Κυπριανίδη για όλα τα εργασιακά ζητήματα και την πραγματικότητα στην αγορά εργασίας στη Θεσσαλονίκη. Είναι σαφές πως οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα επιβάλουν την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του εισοδήματος και της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων.
Συμφωνήσαμε πως η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής είναι προφανώς ευεργετική για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, οφείλεται όμως παράλληλα να δίνεται απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία και στην ασφάλεια των εργαζομένων, μέσα από την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας.

Τέλος, είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε ως δημοτική αρχή στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, με τη συγκρότηση και λειτουργία τις επόμενες ημέρες δύο νέων δομών, της δομής ενδυνάμωσης γυναικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και του Παρατηρητηρίου κατά της νεανικής και οπαδικής Βίας, τη δημιουργία τριών νέων δημοτικών ιατρείων και τη σύσταση Γραφείου Προσβασιμότητας για ΑμεΑ το επόμενο χρονικό διάστημα».

Η ανάρτησή του:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος