Στις εγκαταστάσεις του λιμανιού και της ΟΛΘ ΑΕ, η Πρέσβης της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu

Την αξία των ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, επιβεβαίωσαν στη διάρκεια της συνάντησής τους η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Beryl Rose Sisulu, και ο εκτελεστικός πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Θάνος Λιάγκος.

Οι δύο πλευρές, επιβεβαίωσαν μάλιστα και τις προοπτικές ανάπτυξης μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας στο μέλλον, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΟΛΘ ΑΕ. Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο επικεφαλής της εταιρίας, παρουσίασε στην Πρέσβη της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, το πολυεπίπεδο επενδυτικό πλάνο που υλοποιεί η εταιρεία, εστιάζοντας στα σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία.

Επιπλέον, η Πρέσβης και η αντιπροσωπεία της είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρόν και το μέλλον του Λιμένα Θεσσαλονίκης μέσα από το εντυπωσιακό τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε.

Η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από τον επίτιμο γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Βασίλη Τακά και τους συνεργάτες της. Στη συνάντηση, από πλευράς ΟΛΘ ΑΕ, συμμετείχαν εκτός του κ. Λιάγκου η γενική εμπορική διευθύντρια και επικεφαλής στρατηγικής επικοινωνίας της εταιρείας, Θεοδώρα Ρήγα και άλλα στελέχη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος