Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ. Σταϊκούρας

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και πάλι σήμερα , Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, καθώς στις 10:00 π.μ. θα απευθύνει ομιλία στην εκδήλωση: «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.
Το απόγευμα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα μεταβεί στο Βελιγράδι για συνομιλίες με τον Σέρβο ομόλογό του, Goran Vesic και ξενάγηση στον Πύργο Νεμπόϊσα, τόπο μαρτυρίου του Ρήγα Φεραίου και σερβικό τοπόσημο, στην ανακαίνιση του οποίου συνέβαλε με πόρους το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα ταξιδέψει, συνοδεία του κ. Vesic, στο Νόβι Σαντ της επαρχίας Βοϊβοντίνα στη βόρεια Σερβία, με το τρένο υψηλών ταχυτήτων SOKO.

ΥΥΜ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος