Ένας διαφορετικός τρόπο σκέψεως από μικρό παιδί οδήγησε έναν μαθητή στον κόσμο των επιχειρήσεων.
Ο Κωνσταντίνος Εσκιτζής μαθητής Β’ Λυκείου επέλεξε το ελεύθερο επάγγελμα, ακολουθώντας πιθανώς τις παραινέσεις του πατέρα του και γνωρίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν στον χώρο των επιχειρήσεων.
Από τα 13 του συμμετείχε σε άλλα προγράμματα και διαγωνισμούς για εφήβους, όπου δεν πήγε τόσο καλά
Η ιδέα για να πάρει μέρος η ομάδα στο TECHSTARS STARTUP WEEKEND ήταν ενός φίλου και δεν άργησαν να την υλοποιήσουν. Συνοπτικά βρήκαν ένα πρόγραμμα δανεισμού των ναυτιλιακών εταιρειών μέσω της πλατφόρμας NavyFunder και βραβεύτηκαν για αυτό.

Αντί οι εταιρείες να προσφεύγουν στις τράπεζες για δανεισμό μπορούν να το πράττουν μέσω ιδιωτών, οι οποίοι θα προσφέρουν ένα ποσό ως επένδυση με μελλοντική απόδοση.
Στόχος του 16χρονου είναι να δημιουργήσει μια STARTUP, η οποία θα επιτύχει, αλλά για να φτάσει εκεί σκέφτεται να ακολουθήσει σπουδές στην εφαρμοσμένη πληροφορική στο ΠΑΜΑΚ σε συνδυασμό με την διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς η επιχειρηματικότητα απαιτεί γνώσεις και σκληρή δουλειά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος