Μια αναπάντεχη και αυτοσχεδιαστική παράσταση χωρίς κείμενα, χωρίς πλοκή, χωρίς υπόθεση, χωρίς κοστούμια και χωρίς σκηνικά. ανεβαίνει κάθε Παρασκευή βράδυ στο Studio 29A (Πτολεμαίων 29Α, περιοχή Αντιγονιδών).
Το μόνο που χρειάζεται είναι το κοινό για να φτιάξουν τις πιο πρωτότυπες ιστορίες μαζί. Μεταξύ των ηρώων περιλαμβάνονται: Ένας αστροναύτης που συναντά τον Νίκο Γκάλη σε μια διαστημική φάρμα, ένας ελεγκτής εισιτηρίων του Μετρό Θεσσαλονίκης, αγάλματα που ποτίζουν τους βασιλικούς κήπους και ο,τι άλλο σκεφτούν οι θεατές!
Η αγαπημένη ομάδα αυτοσχεδιασμού επιστρέφει ανανεωμένη για να μετατρέψει τον μίζερο χειμώνα σε μια όαση γέλιου και σας προσκαλεί σε μια κυριολεκτικά μοναδική παράσταση.
Κάθε παράσταση των Felizol είναι εξ’ολοκλήρου αυτοσχεδιαστική και συμβαίνει μια και μοναδική φορά. Το κοινό συμμετέχει και αποφασίζει την ροή της κάθε βραδιάς προτείνοντας ιδέες σε όλη τη διάρκεια και βάζοντας τους ηθοποιούς σε βασανιστικές δοκιμασίες. Και οι θεατές μπορούν να σκηνοθετήσουν μια κωμωδία από την αρχή μέχρι το τέλος, γεμάτη με ιστορίες που χρειάζονται τις ιδέες τους για να συμβούν!
Κάθε Παρασκευή μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου στο Studio 29A (Πτολεμαίων 29Α, περιοχή Αντιγονιδών)
Γενική είσοδος: 7€ Φοιτητικό/ανέργων 5€
Κρατήσεις: 6983188790
Οι Felizol είναι οι: Αλέξανδρος Χαριζάνης, Στέλιος Ανατολίτης, Γιώργος Βαβούρας, Παναγιώτης Κούδας, Ειρήνη Ξυγκάκη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος