Σειρά εκδηλώσεων του ΓΕΝ στη Θεσσαλονίκη

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει αυτήν την εβδομάδα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στο πλαίσιο της παραμονής του θωρηκτού “Αβέρωφ” στη Θεσσαλονίκη.
Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με τη συμμετοχή φρεγάτας, ελικοπτέρου και ομάδας υποβρύχιων καταστροφών, στο θαλάσσιο χώρο δίπλα στο Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ». Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 17:30, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα συμμετάσχει, μαζί με τις μπάντες των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στην καθιερωμένη μικτή επίδειξη στην πλατεία Αριστοτέλους.
Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα βρίσκεται, στις 12:30μμ, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 13:30 στο Θέατρο Κήπου των Εποχών, στη Νέα Παραλία, ενώ την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στην πλατεία Ευόσμου, στις 12:00 μμ, στη συνέχεια, στις 13:00 στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και στις 14:00 μπροστά από την πλώρη του “Αβέρωφ”.
Σε περίπτωση βροχής, ενδέχεται κάποιες από τις εκδηλώσεις της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού να ματαιωθούν.
Εξάλλου, καθημερινά από τς 9 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ και το απόγευμα από τις 16:00 μ.μ. έως 18.30 μ.μ μπορεί το κοινό να επισκέπτεται το θωρηκτό Αβέρωφ, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου, μέχρι την 28η Οκτωβρίου.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διευκρίνισε ότι η τελευταία είσοδος για το κοινό είναι 45 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του επισκεπτηρίου, τόσο τις πρωινές όσο και τις απογευματινές ώρες – δηλαδή 13:45 μ.μ. και 17:45 μ.μ, αντίστοιχα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και για την αποφυγή περιττής ταλαιπωρίας.
Από τις 29 Οκτωβρίου, οι ώρες επισκέψεως του κοινού για το απόγευμα θα είναι από τις 15:00 έως τις 17:30 μ.μ. ( τελευταία είσοδος 16:45 μ.μ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος