Σήμα κατατεθέν των Σερρών ο ακανές

Μικρές, γλυκιές μπουκιές, με άρωμα ευωδιαστού βουτύρου, με καβουρδισμένα αμύγδαλα και εικόνα λουκουμιού αλλά με ιδιαίτερη γεύση. Μιλάμε για το παραδοσιακό γλύκισμα των Σερρών, τον ακανέ, που παρασκευάζεται εδώ και περίπου 100 χρόνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος