Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ιφιγένεια από τα Γιαννιτσά

Ο τραγικός επίλογος γράφεται και για τους οικείους της 23χρονης Ιφιγένειας, η σορός της οποίας ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα δεκάδες θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα. Πολύ δύσκολες οι στιγμές, η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι όλοι συντετριμμένοι, την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Ο τραγικός επίλογος για την Ιφιγένεια, γράφτηκε στη θέση 67 στο 3ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος διασώθηκε τραυματισμένος.

Χθες Παρασκευή, ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη, θύμα κι αυτή του αδιανόητου δυστυχήματος, στα Τέμπη. Ήταν η πρώτη κηδεία θύματος του πολύνεκρου δυστυχήματος, το οποίο στέρησε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους.

Οι συγγενείς της, μαζί με δεκάδες φίλους, πρώην συμμαθητές, γείτονες, γνωστοί και συμπολίτες, έσπευσαν να την συνοδεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Η Αθηνά μαζί με τον άντρα της βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και, σύμφωνα με μαρτυρίες, άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος