Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία της ανιψιάς του δημάρχου Λαγκαδά

Ακόμη μία κηδεία νέου ανθρώπου, θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, τελέστηκε σήμερα Κυριακή 5 Μαρτίου, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά. Ανάμεσα στα άτομα που έχασαν τη ζωή τους από την πολύνεκρη σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία, ήταν και η Σοφία-Ελένη Ταχμαζίδου, ανιψιά του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη.

Η 31χρονη επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και αγνοείτο αυτές τις μέρες με δεκάδες ακόμα άτομα. Τη ζωή του εκείνη τη μοιραία νύχτα έχασε και ένας ακόμη πολίτης του δήμου, ο Νικήτας Καραθεοδώρου.

Η κηδεία της Σοφίας τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Κολχικό Θεσσαλονίκης.

Συλλυπητήριο μήνυμα του δήμου Λαγκάδα:

“Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά εκφράζει σύσσωμη την βαθιά της οδύνη και τα θερμά συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δύο νεαρών συνδημοτών μας, του Νικήτα Καραθεοδώρου και της Σοφίας Ταχμαζίδου που χάθηκαν τόσο άδικα στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου.

Η Σοφία και ο Νικήτας, δύο νέα παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες, μαζί με δεκάδες ακόμα νεαρά άτομα που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, έφυγαν τόσο ξαφνικά μα και τόσο άδικα από τη ζωή με τον πιο φρικτό τρόπο. Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συνδημοτών μας, που πλέουν έχουν να ανέβουν έναν Γολγοθά”, δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος