Σε παρουσίαση παρασκευής μπουγάτσας συμμετείχαν Βρετανοί και Αμερικανοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι

Σε μια παρουσίαση του τρόπου παρασκευής της μπουγάτσας συμμετείχαν Βρετανοί και Αμερικανοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι που φιλοξενήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και να επισκεφθούν επίσης το Κτήμα Γεροβασιλείου όπου ξεναγήθηκαν στους αμπελώνες, τους χώρους του οινοποιείου και το Μουσείο Οίνου.

Το ενδιαφέρον του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και την αμερικανική τουριστική αγορά εξέφρασε, σε δηλώσεις της, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού, Βούλα Πατουλίδου. Η ίδια πρόσθεσε: «η συνεργασία μας με τους ανθρώπους των μέσων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα σε βρετανικά μέσα, διευκολύνει το έργο μας. Αξιοποιώντας την εξοικείωσή τους με την χώρα μας, έχουμε την ευκαιρία να τους συστήσουμε την Θεσσαλονίκη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν έναν ελκυστικό city break προορισμό».

H ομάδα των δημοσιογράφων με επικεφαλής την Katilena Alpe, αποτελούνταν από τις κυρίες Heidi Fuller Love (British Airways Podcast, Meet the Locals), Sara Colohan (Irish Daily Mail), Rebecca Hall (Lonely Planet USA), Tiffany Schureman (Αμερικανίδα ταξιδιωτική vlogger), Heidi Roberts (Αμερικανίδα food blogger που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο) και τον Δημήτρη Σταθόπουλο (Travel.gr).

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος