Σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τη δημοσιογράφο Σούζυ Καζαντζίδου

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Σούζυ Καζαντζίδου στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νέστορος παρουσία συγγενών και ανθρώπων που τη γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

Η Σούζυ Καζαντζίδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένη το 1967 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική διαδρομή της από την εφημερίδα «Εβδόμη», το Studio 7 και το Center TV στην Καβάλα. Εργάστηκε στη συνέχεια σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (Europe one, Ωμέγα τηλεόραση, ΕΡΤ-3, ράδιο Θεσσαλονίκη). Από το 2002 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αρχικά ως ανταποκρίτρια και στη συνέχεια ως επικεφαλής του ανταποκριτικού γραφείου του στη Θεσσαλονίκη.

«Η απώλειά της στερεί τη δημοσιογραφία από μία αεικίνητη και μαχητική εκπρόσωπό της και γεμίζει θλίψη κάθε δημοσιογράφο που γνώρισε τη Σούζυ Καζαντζίδου ή συνεργάστηκε μαζί της» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΜ-Θ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος