Σαρώνουν τα ελληνικά κρασιά στην Ευρώπη- Κάνουν θραύση στο Λονδίνο

Το ελληνικό κρασί συνεχίζει να κατακτά το εξωτερικό, σημειώνοντας ανοδική πορεία ήδη από τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Τα ελληνικά κρασιά κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στην Ευρώπη, ενώ στο Λονδίνο τα πάνε ιδιαίτερα καλά, σύμφωνα με την διευθύντρια μάρκετινγκ και Επικοινωνίας των Οινοποιών Βόρειας Ελλάδας, Αλεξάνδρα Ανθίδου.

Ο Ανδρέας Λαμπρίδης, ιδιοκτήτης εστιατορίων στο εξωτερικό, είπε ότι το ελληνικό κρασί έχει ενδιαφέρον όχι μόνο γι’ αυτό που είναι τώρα αλλά και γι’ αυτό που μπορεί να δώσει μελλοντικά, ενώ στην κάβα της δικής του επιχείρησης διαθέτει μόνο ελληνικό κρασί. Όπως είπε, πολλά από τα καταξιωμένα εστιατόρια στο Λονδίνο που έχουν στη λίστα τους κρασιά χιλιάδων ευρώ, περιλαμβάνουν και ελληνικά κρασιά.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος