Το ροζέ έχει γίνει το νέο trend στο κρασί και η Αλεξάνδρα Ανθίδου Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας «Οινοποιοί Β. Ελλάδας», αναφέρει στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα», όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα κρασί «πασπαρτού».
Το χρώμα, η γεύση, η ένταση και όλα τα χαρακτηριστικά για ένα κρασί που έχει γίνει τάση παγκοσμίως.
Από την πλευρά της η Οινολόγος, Ελένη Σίντου μιλά για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων ποικιλιών και για το αφρώδες ροζέ από την τοπική ποικιλία βλάχικο.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος