Σ. Κούλογλου: “Η ΝΔ περίμενε μια αφορμή για την ΕΡΤ” (audio)

Array

«Περίμενε μια αφορμή και της δόθηκε» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σχολιάζοντας την απόφαση της ΝΔ να επιβάλλει εμπάργκο στην ΕΡΤ. Εξήγησε ότι διαφωνεί με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου που προκάλεσαν την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο σημείωσε ότι έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, ενώ στηλίτευσε την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να τον παραπέμψει στο πειθαρχικό.

«Η ΝΔ εκμεταλλεύεται υπαρκτά λάθη», «η ΕΡΤ αυτή τη στιγμή δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων», «δεν έχει ξαναμπεί στις καρδιές των τηλεθεατών», «αναπαράγονται οι πρακτικές της αντιπολίτευσης με μια τηλεόραση που δεν έχει ελεύθερη φωνή» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στην πρόθεση των ΑΝΕΛ να «ρίξουν» την κυβέρνηση όταν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στην ελληνική Βουλή, υποστήριξε πως ακόμη και με την αποχώρηση του κυβερνητικού εταίρου «θα μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση», ενώ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών επανέλαβε πως αυτές θα γίνουν Μάιο ή Οκτώβριο.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές συνεργασίες εκτίμησε ότι η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πάει σε μια συμμαχία με τη ΝΔ για να πάρει ένα μικρό κομμάτι εξουσίας. «Αυτό που πρέπει να κάνει το ΚΙΝΑΛ είναι να προτείνει πρόγραμμα προοδευτικής μεταρρύθμισης» ανέφερε και πρόσθεσε πως πρέπει να αποφευχθεί ο Αρμαγεδδών που ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ