Η ΕΡΤ3 τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου 13 Φεβρουαρίου

Array

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 με τα δύο προγράμματά του, τον 102fm και τον 9.58 τιμά την Παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, με αφιερωματικές εκπομπές.
Συγκεκριμένα, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σε δικτύωση 102fm και 958, εκπέμπουν ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα από το Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης, στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ.
Η ιστορία του ραδιοφώνου, ο κοινωνικός ρόλος του, μεγάλες στιγμές και μεγάλες φωνές που τον χαρακτήρισαν, οι ραδιοπειρατές και η ιδιωτική ραδιοφωνία της Θεσσαλονίκης, είναι μερικά από τα θέματα στα οποία επικεντρώνονται οι Γιώργος Τούλας (9- 10 π.μ.), Αναστασία Γρηγοριάδου και Κατερίνα Ρενιέρη (10-11 π.μ.) Ασπασία Βούζη και Θανάσης Γωγάδης (11 π.μ.- 12 μεσημέρι).
Το κοινό μπορεί στη διάρκεια του τρίωρου κοινού αφιερώματος να επισκέπτεται το Μουσείο Ραδιοφωνίας.
Το αφιέρωμα συνεχίζεται μόνον από το πρόγραμμα και τη συχνότητα του 9.58 με ένα δίωρο εκπομπών 2- 4μ.μ. με την Ελένη Κουρτίδου να αναδεικνύει τη σχέση θεάτρου και ραδιοφώνου και τον Θωμά Σιώμο να εξερευνά το σημερινό τοπίο με το ραδιόφωνο σε σχέση με το διαδίκτυο και τις τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ