Γ.Δημαράς:”Μετά από δυσκολίες η οικονομία ξαναπαίρνει μπροστά” (audio)

«Από σήμερα θα δείξει πώς εξελίσσονται τα πράγματα» στη διαπραγμάτευση εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ περιφέρεια Αθηνών Γιώργος Δημαράς, ο οποίος μιλώντας την Πέμπτη (26/1/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και τους Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη επεσήμανε ότι «δε χρειάζονται μέτρα σήμερα» ωστόσο, πρόσθεσε πως αν χρειαστεί να ληφθούν κάποια μέτρα, να είναι από εκείνους που μπορούν να δώσουν. «Ποτέ να μην πειράξουμε αυτούς που είναι στη φτώχεια και την εξαθλίωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες σημείωσε ότι οι «πρόωρες εκλογές σχετίζονται μόνο με την αξιολόγηση» και τη στάση της κυβέρνησης σε πιθανά νέα σκληρά μέτρα, ενώ ερωτηθείς για τη δυσαρέσκεια των πολιτών από την κυβερνητική πολιτική, που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, υπογράμμισε ότι «μετά από δυσκολίες και απόκτηση εμπειρίας, η οικονομία ξαναπαίρνει μπροστά». Παραδέχθηκε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμη ορατά στην κοινωνία και συνέστησε υπομονή. «Με το να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να έρθει μια άλλη δε λύνεται το ζήτημα. Το θέμα είναι να κάνουμε εμείς καλά τη δουλειά μας» δήλωσε.

Αναφορικά με τη σκληρή κριτική που ασκήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ από την Οργάνωση Αττικής των Οικολόγων Πρασίνων εξήγησε ότι «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δε σέβονται τους κανόνες και την ηθική. Μια πρόταση που έγινε μέσα από εσωτερικές διαδικασίες (ενόψει του Συνεδρίου των Οικολόγων) την πέρασαν στους δημοσιογράφους. Υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα στους Οικολόγους Πράσινους, που θέλει τη διακριτή παρουσία των δύο μελών τους στην κυβέρνηση. Τη διακριτή παρουσία την έχουμε και στο κοινοβούλιο και την κυβέρνηση» επεσήμανε ο προερχόμενος από τους Οικολόγους βουλευτής και κατέληξε λέγοντας: «Η πολιτική φθορά που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επηρεάσει και τα στελέχη. Κανείς δεν προτείνει να ρίξουμε ή να υπονομεύσουμε την κυβέρνηση. Θέλουμε ισότιμες σχέσεις».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ