“Τρέχω για την Κατερίνη” – Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

«Τρέχω για την Κατερίνη» είναι μια γιορτή ανοικτή για όλους, ένας αγώνας θεσμός που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί. Περισσότεροι από 2000 άτομα όλων των ηλικιών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, άτομα με ειδικές ικανότητες,  δεκάδες μουσικά σχήματα, συμμετοχές εθελοντών και θεατών συνθέτουν την ταυτότητα της διοργάνωσης.

“Τρέχω για την Κατερίνη” – Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Στο πλαίσιο εορτασμού της 110ης επετείου απελευθέρωσης της Κατερίνης, τον αγώνα, διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Καθιερωμένο πλέον σημείο εκκίνησης το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, απ’ όπου οι δρομείς διανύοντας απόσταση 8 χλμ, θα φθάσουν στον τερματισμό, στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου παραδοσιακά πλήθος κόσμου αναμένεται να τους υποδεχτεί με ενθουσιασμό και θερμά χειροκροτήματα.

Παράλληλα, η διοργάνωση προωθεί το μήνυμα «ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ Γίνε Δότης Μυελού των Οστών ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ». Ειδικότερα, ο 9ος αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»….συναντά τις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας, μέλη του οποίου θα υποδέχονται στον τερματισμό, στο άγαλμα της Ελευθερίας, αθλητές και αθλήτριες που θα διανύσουν την απόσταση των 8χλμ από το Πλατανόδασος έως την πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα, το μήνυμα της άθλησης για όλους, της ελπίδας, της αλληλεγγύης προσδίδει στη διοργάνωση η πολυπληθέστερη έως σήμερα (120 άτομα), ομάδα της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, που θα ανοίξει την αυλαία του αγώνα. Επίσης, τα μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, με μήνυμα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη μας», θα διανύσουν τα 8 χλμ της διαδρομής, ενώ  αναμένεται να συνδράμουν και στην ομαλή διεξαγωγή του.

 Χορηγοί Επικοινωνίας ΕΡΤ3, 102FM, 9,58FM

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος