Προβλήματα και σήμερα στο αεροδρόμιο Μακεδονία από την ομίχλη

Προβλήματα -αν και μικρότερης έκτασης- υπάρχουν για δεύτερη ημέρα στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, λόγω της ομίχλης. Πυκνή ομίχλη έχει καλύψει την τελευταία ώρα την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο, προκαλώντας καθυστερήσεις αλλά και ακυρώσεις πτήσεων.
«Η κατάσταση δεν είναι όπως χθες, είναι λίγο καλύτερες οι συνθήκες μέχρι αυτήν την ώρα, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα. Δύο πτήσεις της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκαν. Ακυρώθηκε, επίσης, μία πτήση της Ryanair, από Αθήνα για Θεσσαλονίκη», ανέφερε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου.
«Όσον αφορά την πτήση από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη, ο πιλότος αποφάσισε και προσγείωσε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην Αθήνα». Γενικά για τις προσαπογειώσεις αεροσκαφών, ο κ. Παπάζογλου τόνισε πως «αποφασίζει ο Πύργος ελέγχου, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του κυβερνήτη να αποφασίσει αν θα εκτελέσει την πτήση ή όχι».
Όπως επισήμανε ο κ. Παπαζογλου, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, καλό θα είναι να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου Μακεδονία (www.skg-airport.gr), προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις που έχουν σημειωθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος