Πόλος έλξεως τουριστών το φεστιβάλ στα λουτρά του Πόζαρ

Δίπλα στο ποτάμι και στους καταρράκτες οι επισκέπτες δροσίζονται από την αύρα της δροσιάς στα λουτρά Πόζαρ της Αριδαίας, όπου σύμφωνα με τους διοργανωτές, ξεκινά το καλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μπαϊράμης, εκπρόσωπος τύπου του φεστιβάλ Πόζαρ, προσκαλεί άπαντες να πάρουν μέρος σε μια γιορτή μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με άφθονα νερά και καλή διάθεση.

Το 11ο φεστιβάλ του Πόζαρ υπόσχεται τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια και αξέχαστες εμπειρίες στα Λουτρά της Αριδαίας, στο καταπράσινο φαράγγι, με πολύ μουσική  κάτω από τα αστέρια.

Φέτος υπολογίζεται ότι 3.500 κατασκηνωτές θα εγκατασταθούν σε ελεύθερο κάμπινγκ μέσα στον χώρο της λουτρόπολης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις ημέρες που επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν κράτηση σκηνών στον χώρο του κάμπινγκ, ποιον χώρο προτιμούν στον χάρτη και την σκηνή για 2 έως 4 άτομα και να κλείσουν θέση.

Πόλος έλξεως τουριστών το φεστιβάλ στα λουτρά του Πόζαρ
Πόλος έλξεως τουριστών το φεστιβάλ στα λουτρά του Πόζαρ

Πέρυσι όλα τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν και προβλέπεται ότι και φέτος θα ισχύσει το ίδιο. Σε τέσσερα οργανωμένα σημεία υπάρχουν τουαλέτες, ντουζιέρες, σημεία φόρτισης κινητών. Στους συγκεκριμένους χώρους υπάρχει αστυνόμευση, που εγγυάται την ασφάλεια των επισκεπτών.

Πόλος έλξεως τουριστών το φεστιβάλ στα λουτρά του Πόζαρ

Η Παρασκευή 21 Ιουλίου, ξεκινά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και την μπάντα του, ενώ η βραδιά συνεχίζεται με τον  Γιάννη Χαρούλη και την παρέα του, ενώ το φεστιβάλ συνεχίζεται το Σάββατο και την Κυριακή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος