«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023»: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Με αγαπημένους καλλιτέχνες και πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και φέτος για τέταρτη χρονιά το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» στον Δήμο Ωραιοκάστρου, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής, θα μπορούν να απολαύσουν στη σκηνή δημοφιλείς καλλιτέχνες και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου.

Η αυλαία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» ανοίγει το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023, στις 8.30 το βράδυ. Σε συνεργασία με τον σύλλογο πολιτισμού «Λογείον παρουσιάζεται στην αίθουσα θεάτρου του ΟΑΕΔ το θεατροποιητικό δρώμενο «Να τολμάτε τις λέξεις», βασισμένο στο βιβλίο «Παλιά κρυστάλλινα ποτήρια» της Αναστασίας Καραογλάνη.
Ακολουθούν μοναδικές καλλιτεχνικές βραδιές στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας με τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη, την Μελίνα Κανά, τον Παντελή Θαλασσινό, την Νανά Μπινοπούλου, την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Σώζο Λυμπερόπουλο και πολλούς ακόμη καταξιωμένους καλλιτέχνες.

«Καθιερώσαμε το ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι” στον Δήμο Ωραιοκάστρου ως έναν μεγάλο πολιτιστικό θεσμό, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών που το κοινό αγκαλιάζει με ενθουσιασμό. Και φέτος θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε μοναδικές βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες. Παράλληλα στηρίζουμε και αναδεικνύουμε την πολιτιστική παραγωγή του τόπου μας, συνδιοργανώνοντας υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας. Και φέτος προσκαλούμε όλους τους πολίτες στο ”Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023”, την μεγάλη καλλιτεχνική γιορτή», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Διοργανώνουμε συναυλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας. Ταυτόχρονα, φροντίσαμε να διασκεδάσουν και οι μικρότεροι σε ηλικία δημότες μας, καθώς θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση για παιδιά, ενώ επίσης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με παραδοσιακή μουσική, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και εκδήλωση παρουσίασης παραδοσιακών εδεσμάτων», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος