Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Μάνου Χατζιδάκι θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, υπό τη μουσική διεύθυνση του Επίκ. Καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει, επίσης, την εισαγωγή Egmont του Ludwig van Beethoven, τον χορό του Ζαλόγγου του Νίκου Σκαλκώτα και το 1ο μέρος από το κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα αρ.5 του Wolfgang Amadeus Mozart, με σολίστ τη φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ Αθανασία Σιαμέτη.
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, η οποία απαρτίζεται από φοιτήτριες και φοιτητές όλων των Σχολών του ΑΠΘ, έχει ως στόχο την καλλιέργεια του συμφωνικού ρεπερτορίου, τη δημιουργία ευκαιριών έκφρασης για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, καθώς και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος