Το Sensualonica Dance Festival έρχεται γεμάτο ενέργεια στη Θεσσαλονίκη!

Η Salsa Y sueñO Dance Prod. φιλοξενεί για τρίτη φορά, ένα μοναδικό φεστιβάλ χορού, το Sensualonica Dance Festival (salsa romantica, bachata, kizomba) στη Θεσσαλονίκη, από τις 5-7 Μαΐου 2023, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με προσκεκλημένους διεθνείς βραβευμένους χορευτές αλλά και δασκάλους χορού. Με πολύχρωμα κοστούμια, υπέροχη μουσική και ασταμάτητο χορό, το γεμάτο αυτό ενέργεια φεστιβάλ είναι έτοιμο να απογειώσει αυτό το τριήμερο του Μαΐου και να το κάνει μοναδικό.

«Ελάτε να νιώσετε το πάθος, τον ενθουσιασμό και την Λατινοαμερικάνικη κουλτούρα με πολιτιστικά σεμινάρια, σεμινάρια χορού, shows από τους πιο καταξιωμένους χορευτές του χώρου, ανάμεσα σε αυτούς και shows από ΑμεΑ, αλλά και parties μέχρι το πρωί! Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό street party στην καρδιά της πόλης, κορυφαία μαθήματα χορού για όλα τα επίπεδα χορευτών στο Block 33 και ατελείωτα πάρτι τόσο στο Block 33 όσο και στον Ξαρχάκο. Φορέστε λοιπόν τα πιο άνετά σας παπούτσια και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στο πιο sensual φεστιβάλ χορού της πόλης, το Sensualonica Dance Festival!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Το Sensualonica Dance Festival είναι η ιδανική υπενθύμιση της διασκέδασης, που μπορεί να έχει κάποιος όταν η καλή διάθεση και ο χορός ενώνονται. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sensualonica.com/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος