Θεσσαλονίκη: Ο ΛΕΞ live στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

Με το νέο δίσκο “Μετρό” στις αποσκευές του, ο Λεξ θα εμφανιστεί στη γενέτειρά του Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, σε μια συναυλία στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα, στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσε  σημείο αναφοράς του φετινού συναυλιακού καλοκαιριού.

Ο Αλέξης Λαναράς, ευρύτερα γνωστός ως ΛΕΞ, είναι Έλληνας ράπερ από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Αρχικά, ο ΛΕΞ ήταν γκραφιτάς στους «2G (Good Guys)» και, το 1999, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μουσική, δημιουργώντας τα «Βόρεια Αστέρια». Με τα «Βόρεια Αστέρια» κυκλοφόρησαν τέσσερις δίσκους προτού χωρίσουν οι δρόμοι τους και ακολουθήσει ο καθένας σόλο καριέρα.

Το 2010, ο ΛΕΞ άρχισε σόλο καριέρα και, το 2014, κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο δίσκο του με τίτλο «Ταπεινοί και πεινασμένοι», ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως «ένα από τα πιο “real” δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop». Εν συνεχεία, το 2018 κυκλοφόρησε το άλμπουμ «2XXX». Το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποίησε μια συναυλία στο Θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 10.000 θεατές. Ο ΛΕΞ γέμισε λίγο πριν την επικείμενη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη γέμισε το γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη με περισσότερους από 20.000 φίλους της μουσικής και των στίχων του, που μιλούν για θέματα όπως η οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά και η ζωή στις πόλεις και την ελληνική καθημερινότητα.

Πληροφορίες για τη συναυλία: Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος