Ο Βέβηλος φέρνει τη “Νεκρή Ζώνη” στη Θεσσαλονίκη σε… άγνωστη τοποθεσία έκπληξη

Ο Βέβηλος, σαν φάντασμα του παρελθόντος ντυμένος αναμνήσεις, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023,σε άγνωστη τοποθεσία έκπληξη, για μία εμπειρία που όχι μόνο αξίζει, αλλά πρέπει να τη βιώσετε.

Τι θα συμβεί:

“Ο ποιητής των δρόμων, ο Βέβηλος μετά την Sold out συναυλία του στην Αθήνα, πιστός στο ραντεβού του με το κοινό της Θεσσαλονίκης, θα μοιραστεί με το κοινό μια νύχτα σε άγνωστη τοποθεσία. Η «Νεκρή Ζώνη ΙΙ», είναι το τελευταίο κεφάλαιο πριν από το «Βιβλίο των Σκιών».

Ο Βέβηλος φέρνει τη “Νεκρή Ζώνη” στη Θεσσαλονίκη σε… άγνωστη τοποθεσία έκπληξη

«Ας μαζευτούμε όλοι μαζί και να ανάψουμε μια φωτιά στο κέντρο…
Θα συναντηθούμε εκεί που βρισκόμασταν πάντα.
Άραγε φύγαμε πότε από εδώ;

Φύγαμε από την Νεκρή Ζώνη ή είμαστε τόσα χρόνια κολλημένοι εδώ;
Ελάτε να μαζευτούμε όλοι μαζί, να αποδείξουμε πως το φως μας είναι αρκετό να διώξει τα σκοτάδια τους, να υψώσουμε τις φωνές μας, για να νιώσουμε πως η αγάπη ακούγεται στην πράξη.»

Για τον ακριβή χώρο της συναυλίας στη Θεσσαλονίκη, οι κάτοχοι των κουπονιών θα ενημερώνονται μέσω e-mail, μπαίνοντας έτσι στον κύκλο της αναζήτησης, που θα οδηγήσει φίλους και ακροατές σε μία νύχτα στη νεκρή ζώνη, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες. Οι άυλες μορφές που χρόνια σχηματίζονται από τους στίχους των ηρώων του δρόμου, θα λάβουν σάρκα και οστά. Τη συγκεκριμένη νύχτα, το αδύνατο γίνεται δυνατό καθώς ολόκληροι κόσμοι αναδύονται για να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει.

Ο Βέβηλος φέρνει τη “Νεκρή Ζώνη” στη Θεσσαλονίκη σε… άγνωστη τοποθεσία έκπληξη

Συναισθήματα που ζητούν το φως για να έρθουν σε απελευθέρωση, σκέψεις που ζητούν κι άλλα χείλη για να εξιλεωθούν, φωτιές που ζητάνε και άλλες καρδιές για να απλωθούν, όλα θα βρίσκονται εκεί. Ο Βέβηλος, χρησιμοποιώντας δεξιοτεχνικά το λόγο ως βέλος στην καλλιτεχνική του φαρέτρα, παρουσιάζει ένα έργο τριών διαστάσεων και βιβλίων, που έρχεται μέσα από 25 χρόνια ενεργής μουσικής δράσης.

Ποιος είναι ο Βέβηλος:
Εξίσου δραστήριος και δυναμικός, μέλος των θρυλικών «Βαβυλώνα», ο Βέβηλος εξακολουθεί να στηρίζει τη ζωή του με το λόγο του και το λόγο του με την ζωή του. Επιστρέφει στο οικείο του περιβάλλον των μουσικών σκηνών, για να καθηλώσει και να προβληματίσει τους θεατές για ακόμη μια φορά. Μετά το τελευταίο του project «Το Βιβλίο Των Τεσσάρων Στοιχειών», ο Βέβηλος με το single «Καθρέφτης» γίνεται πιο ώριμος και πιο ανατριχιαστικός από ποτέ. Ο μεστός του λόγος και η στιβαρή ερμηνεία του είναι αυτά που κατέκτησαν την εμπιστοσύνη των πιστών ακροατών του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος