Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι ανοίγει την αυλαία του Summer In The City SKG Festival

Με την συναυλία του Αλέξανδρου Τζοβάνι ανοίγει την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 η αυλαία του Summer In The City SKG Festival στην Πλαζ Αρετσούς, στην Καλαμαριά. To μουσικό φεστιβάλ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ανοίγει για 3η χρονιά τις πόρτες του σε αγαπημένους καλλιτέχνες και μας υπόσχεται έως το τέλος του καλοκαιρού πολλές δροσερές μουσικές βραδιές και εκδηλώσεις,

Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι θα ερμηνεύσει ένα πρόγραµµα που ενώνει µερικές από τις µεγαλύτερες επιτυχίες του έντεχνου ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού ρεπερτορίου, ενώ θα παρουσιάσει και κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «33». Το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες αποτελείται από 9 πρωτότυπα τραγούδια τους στίχους και τη μουσική των οποίων  υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής. Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών που πραγματεύεται τη ζωή, τις ανθρώπινες αξίες και σχέσεις και τον έρωτα.

Η ενορχήστρωση του δίσκου έγινε από τον Κώστα Νικολόπουλο, ενώ παίζουν κορυφαίοι μουσικοί της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το «33» κυκλοφορεί, από την εταιρία Αγάντα Μουσικές Παραγωγές, σε CD και σε ψηφιακή μορφή.

Special guest: Μέλα Γεροφώτη,Αστέρης Τσαλίκης πιάνο

Θάνος Σταυρίδης ακορντεόν

Μιχάλης Πιπέρκος πνευστά

Στέργιος Κόγιας τύμπανα

Νικόλας Γερσος μπάσο

Άννα Γρηγοροπούλου φωνητικά

Τη συναυλία θα ανοίξουν δυο ταλαντούχοι νέοι τραγουδιστές μαθητές στο ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ “ΜΕΛΩΔΙΑ” Ευγένιος Κοψαχείλης και Κωνσταντίνα Ξανθογιώργη.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος