Η συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου για τα 50 χρόνια στη δισκογραφία μεταφέρεται στο Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς

Η μεγάλη συναυλία- γιορτή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη στις 21 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά στο «Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς» και όχι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, καθώς μετά από ρητή εντολή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού άρθηκε αιφνιδιαστικά από την διεύθυνση του Καυτανζόγλειου Σταδίου η άδεια παραχώρησης του για λόγους ανάγκης συμμόρφωσης του σε νέα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την προστασία των θεατών.

Στις 21 Ιουνίου ο αιώνιος έφηβος γιορτάζει τα 50 χρόνια δισκογραφίας του, σε μια συναυλία – γιορτή στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα κατακλυστεί από τη μουσική ιστορία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την αγάπη του κόσμου που πάντα αγκαλιάζει τα τραγούδια του. Τα εισιτήρια που αναγράφουν το «Καυτανζόγλειο Στάδιο» ως χώρο συναυλίας, ισχύουν κανονικά με ίδια ώρα προσέλευσης & έναρξης.

Η διοργανώτρια εταιρία αναφέρει πως όποιος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία στο νέο χώρο διεξαγωγής, παρακαλούμε πολύ να στείλει email ως τις 31 Μαΐου στο straymusic12@gmail.com το εισιτήριο του με εμφανή τον κωδικό κράτησης, ώστε να του επιστραφούν τα χρήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος