Ανοιχτή ακρόαση για τις χειμερινές παραγωγές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες των χειμερινών παραγωγών του, της θεατρικής περιόδου 2022 – 2023, καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 με την παρουσία των σκηνοθετών: Ανέστη Αζά, Θοδωρή Αμπαζή, Παντελή Δεντάκη, Χρήστου Θεοδωρίδη, Θέμη Θεοχάρογλου, Γιάννη Κακλέα, Γιώργου Καπουτζίδη, Γεωργίας Μαυραγάνη, Δημήτρη Μπίτου, Χρήστου Πασσαλή, Γιάννη Σκουρλέτη, Πρόδρομου Τσινικόρη, Χριστίνας Χατζηβασιλείου, Αργυρούς Χιώτη, Melody Mourey

Η  Β΄ φάση  κάθε ημέρας της ακρόασης θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα, μεταξύ 18:00-21:00, έτσι ώστε να μην καταστεί επιβεβλημένη η παραμονή των συμμετεχόντων για δεύτερη ημέρα στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 7 Ιουνίου, ηλεκτρονικά στο e-mail audition@ntng.gr, βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή, προσώπου. Οι φωτογραφίες και το βιογραφικό θα πρέπει να είναι ενσωματωμένα σ΄ ένα αρχείο word ή pdf), με ΘΕΜΑ: “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ 2022-2023». Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για την ημέρα ή τις ημέρες που μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στον παρακάτω πίνακα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/6 ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail, κατά τις ημέρες 9 και 10 Ιουνίου 2022.

Στην ακρόαση θα ζητηθεί από τους/τις συμμετέχοντες/ούσες ένας μονόλογος και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Θα ζητηθεί επίσης, προαιρετικά και εφόσον είναι δυνατόν να μεταφερθεί, να έχουν μαζί τους μουσικό όργανο, ώστε να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε αυτό.

Οι συμμετέχοντες/ούσες θα χρειαστούν άνετα ρούχα και παπούτσια πρόβας.
Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα, μετά τις 12.00πμ, την Τρίτη 7 Ιουνίου, δεν θα γίνουν δεκτά.

*Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος:

α) είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής,

β) είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής,

ή γ) έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Το Κρατικό Θέατρο εφαρμόζει και τηρεί πιστά όλους τους νόμους (ΚΥΑ) και τους κανόνες όπως κάθε φορά ισχύουν και ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πανδημία προκειμένου να διεξαχθεί με ασφαλή τρόπο η ακρόαση.

Για την συμμετοχή στην Ακρόαση είναι απαραίτητη η επίδειξη εμπρόθεσμου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από ιδιωτικό ή δημόσιο εργαστήριο αναφοράς, στο οποίο έχουν κάνει έλεγχο για COVID-19 είτε με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών, είτε με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TEST) που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση και επίδειξη πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων του βιογραφικού σημειώματος θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος