Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν στην Κεντρική Μακεδονία λόγω παγετού- Κλειστή η περιφερειακή Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, όλες οι σχολικές μονάδες στην πόλη του Κιλκίς, λόγω παγετού, για την ασφάλεια των μαθητών.

Ωστόσο, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται στην περιφέρεια του δήμου Κιλκίς. Ανοιχτοί αύριο θα είναι και οι παιδικοί, βρεφονηπιακοί και βρεφικοί σταθμοί του Δήμου.

Στον δήμο Πολύγυρου, οι σχολικές μονάδες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, όπως και το ΚΔΑΠ θα παραμείνουν κλειστά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, στις 9:00 το πρωί θα γίνει η έναρξη των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων των Δημοτικών Κοινοτήτων Πολυγύρου (πλην Καλυβών), Γαλάτιστας, Βραστάμων και Ταξιάρχη.

Στις 8:00 το πρωί θα ανοίξουν οι Παιδικοί Σταθμοί Πολυγύρου, Γαλάτιστας και Ολύνθου, ενώ ανοιχτό θα είναι και το Ωδείο Πολυγύρου.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, θα παραμείνει κλειστός ο παιδικός σταθμός  Μελισσοχωρίου. Τα υπόλοιπα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν ακόμη τα σχολεία στις δημοτικές ενότητες Σοχού και Λαχανά του δήμου Λαγκαδά , καθώς και το ειδικό σχολείο Λοφίσκου, καθώς η ένταση των χιονοπτώσεων στις παραπάνω περιοχές δεν επιτρέπει την ασφαλή χρήση των αύλειων χώρων τους.

Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα ΚΔΑΠ και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Την ίδια ώρα, κλειστή παραμένει και σήμερα η επαρχιακή οδός Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι υπόλοιποι επαρχιακοί δρόμοι που είχαν κλείσει τις προηγούμενες μέρες σε Χαλκηδόνα, Ωραιόκαστρο και Χορτιάτη παραμένουν ανοιχτοί έως και αυτή την ώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος