Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το τελευταίο τριήμερο της 81ης ΔΕΘ

Πλούσιο το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 81ης ΔΕΘ, από τις πύλες της οποίας περνούν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι επισκέπτες,  απόψε και το Σαββατοκύριακο.

Απόψε στη μεγάλη σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ, ανεβαίνει η Πέγκυ Ζήνα και αύριο Σάββατο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και τους Panik Live να ανοίγουν το πρόγραμμα, ενώ την αυλαία των μουσικών συναυλιών της 81ης ΔΕΘ θα ρίξει η Πάολα, με τους Rec.

Ο κόσμος παρακολουθεί τις συναυλίες  με το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ.

Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το τελευταίο τριήμερο της 81ης ΔΕΘ

Σημαντική είναι η επισκεψιμότητα στα περίπτερα των  Επιμελητηρίων που έχουν φτάσει στην 81η ΔΕΘ από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύουν και οι διεθνείς συμμετοχές. Όλα τα θεματικά αφιερώματα, από το e-politia και το automotion μέχρι το bookmarket και η Ελλάδα στο πιάτο μας γεμίζουν καθημερινά από επισκέπτες, ενώ τα παιχνίδια μυστηρίου συνεχίζονται στο 2ο Φεστιβάλ Μυστηρίου MYSTICON, οι Θρύλοι της Θεσσαλονίκης κλέβουν τις εντυπώσεις και οι πτήσεις με το αερόστατο προσφέρουν πανοραμική θέα της έκθεσης.

Σήμερα, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός (αιθ. Β) πραγματοποιείται ημερίδα του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 17:00 στο περίπτερο 15 (χώρος παράλληλων εκδηλώσεων) και στο πλαίσιο της συμμετοχής της eduACT στην Έκθεση θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Χτίζοντας συνεργασίες-Χτίζουμε την εκπαίδευση του μέλλοντος», ενώ θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά φέτος η παγκόσμια πίστα για τον διαγωνισμό έρευνας και ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE, με θέμα ANIMAL ALLIES.

Στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνονται επίσης εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (18:00, Α11), της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (18:00, Περίπτερο 14, χώρος παράλληλων εκδηλώσεων), της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (18:00, υπαίθριος χώρος Α11), του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (18:00, Περίπτερο 3) και του υπουργείου Εξωτερικών (19:00, Περίπτερο 15, χώρος παράλληλων εκδηλώσεων).

Στις 19:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους, ανεβαίνει στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το κτίριο διοίκησης η παράσταση «Το τότε και το τώρα στου φαγητού την ώρα» της Κ. Παπαδάκη, από το θέατρο Σοφούλη. Πρόκειται για μια παράσταση που θυμίζει στους ενήλικες τα σχολικά τους χρόνια, ενώ δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν ηθικές και διατροφικές αξίες.

Στις 20:00 στην πασαρέλα της 81η ΔΕΘ διοργανώνεται η επίδειξη μόδας της Dimitra Gioti, στο περίπτερο 13, ενώ την ίδια ώρα η ανάπτυξη της ελληνικής γούνας βρίσκεται στο επίκεντρο, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί επίσης εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, στον χώρο παράλληλων εκδηλώσεων του περιπτέρου 15.

Το παιχνίδι δεν σταματά ούτε λεπτό στο e-gaming, που εντάσσεται στο Φεστιβάλ Τέχνης-Επιστήμης-Τεχνολογίας του Artecitya, ενώ η ομορφιά έχει τον πρώτο λόγο με καθημερινές δράσεις στο αφιέρωμα Exclusive Beauty & Fashion.

Το αερόστατο της 81ης ΔΕΘ περιμένει όσους θέλουν να δουν την πόλη από ψηλά, ενώ η Cheap Art φέρνει στην Έκθεση έργα γνωστών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μπορεί κανείς να αποκτήσει σε προσιτή τιμή.

Πλούσιο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το τελευταίο τριήμερο της 81ης ΔΕΘ

Στις 18:00, στον τομέα Α11, θα γίνει παρουσίαση για την κοινή στήριξη που προσφέρουν το Δανικό Συμβούλιο Προσφύγων (DRC) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

Εκδηλώσεις για παιδιά: 

Πολλά υποσχόμενες είναι οι κλεφτές ματιές στους «Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά», που θα εγκαινιαστούν στο σύνολό τους στις 24 Οκτωβρίου, ενώ και οι Πειρατές της Θεσσαλονίκης εξάπτουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων, με τις περιπέτειές τους στο πειρατικό καράβι που έριξε άγκυρα στην 81η ΔΕΘ.

Επισκεφθείτε καθημερινά το site μας:  http://tif.helexpo.gr/   και μάθετε τα πάντα για την 81η ΔΕΘ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος