Πίσω στα μπλόκα οι αγρότες-Κλείσιμο της Εγνατίας Οδού στον Στρυμονικό και πορεία στο ΥΜΑΘ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες, οι οποίοι επέστρεψαν στα μπλόκα, ενώ αύριο, στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, θα λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Σήμερα οι αγρότες της Χαλκιδικής αναμένεται να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία, με τελικό προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Στον συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού προχωρούν σήμερα στις 13:00 μ.μ. οι αγρότες του νομού Σερρών. Το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού θα είναι διάρκειας 15 με 20 λεπτών και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και θα γίνει σε συνεννόηση με την αστυνομία. Νωρίτερα στις 11:00 αγρότες που είχαν αφήσει τα τρακτέρ τους στο κέντρο της πόλης των Σερρών θα τα μεταφέρουν κάτω από τον κόμβο του Στρυμονικού στον Επαρχιακό δρόμο Ηράκλειας-Στρυμονικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος