Πιερία: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 84χρονος στον Μακρύγιαλο

Ένας 84χρονος λουόμενος ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης για τον εντοπισμό 84χρονου που κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας.

Ναυαγοσώστης που βρίσκόταν στην παραλία έσπευσε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο ωστόσο διαπιστώθηκε ότι χρήζει διακομιδής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κλήθηκε και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου.

Όταν έφτασε εκεί, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος