Πιερία: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έβαλαν χειροπέδες σε διευθυντή σχολείου!

Αυτόκλητοι “θεματοφύλακες του Συντάγματος” πέρασαν χειροπέδες στον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αγρίνιο Πιερίας, σήμερα λίγο πριν τις 8 το πρωί, όταν ο εκπαιδευτικός δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν στο χώρο του σχολείου, καθώς δεν φορούσαν μάσκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ3, οι αυτοαποκαλούμενοι “θεματοφύλακες του Συντάγματος” τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τελικά όπως αποδείχθηκε ήθελαν να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τον προπηλάκισαν.

Οι συνάδελφοι του διευθυντή στο Γυμνάσιο Αγρινίου ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ.  Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο και έγιναν τουλάχιστον δέκα προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης. Αυτήν την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο διευθυντής του σχολείου σοκαρισμένος από το περιστατικό μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας της περιοχής. Για τους αυτοαποκαλούμενους “θεματοφύλακες του Συντάγματος” και τον “τέλειο παραλογισμό” ενός τέτοιου συμβάντος μίλησε στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3 ο Αναστάσιος Μανώλας, δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος