Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη σήμερα στο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο Κιλκίς σήμερα (20/3) όπου και θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Αναμένεται να επαναλάβει ότι η τραγωδία στα Τέμπη ανέδειξε την αναποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας τις κυβερνητικές ευθύνες ενώ θα αναφερθεί και στο πόρισμα της Αρχής Διαφάνειας, που είχε καταγράψει το γαϊτανάκι των παραλείψεων και των καθυστερήσεων, που ήταν σε γνώση της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να επαναλάβει τις πέντε προτάσεις του για ασφαλή σιδηρόδρομο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την προσωρινή επαναφορά του σιδηρόδρομου σε κρατικό έλεγχο και την εύρεση νέου στρατηγικού επενδυτή, την ανασύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων με βάση τα διεθνή πρότυπα, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και την πιστοποίηση των εργαζομένων στον ΟΣΕ. Τέλος, θα προτείνει την αξιολόγηση και την αξιοκρατία στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού.

Το πρόγραμμα του κ. Ανδρουλάκη:

  • Στις 11:00 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του SPD, Λαρς Κλινγκμπάιλ, στο γραφείο του στη Βουλή.
  • Στις 18:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στο Κιλκίς (Συνεδριακό Κέντρο, Καπέτα 17, Δημαρχείο Κιλκίς).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος