O Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης νέος Πρόεδρος της “Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης”

Κατά τις αρχαιρεσίες της «Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης» που έλαβαν χώρα στην «Αίθουσα Εκδηλώσεων» του Σωματείου, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, κατόπιν αθρόας συμμετοχής των μελών της,  νέος Πρόεδρος εξελέγη ο, επί σειράν ετών, Γενικός Γραμματέας της Φ.Α.Α.Θ., Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης.

Ο νέος Πρόεδρος, μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε τα Μέλη της Αδελφότητος που τον τίμησαν με την ψήφο τους, δήλωσε ότι αποτελεί τεράστια ευθύνη η ανάληψη της Προεδρίας, ιδιαίτερα στην καμπή των 150 ετών του Σωματείου, του αρχαιότερου της πόλης, με τεράστια εθνική, φιλάνθρωπη και πολιτιστική προσφορά.

O Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης νέος Πρόεδρος της “Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης”Ο Πρόεδρος εξήρε το έργο του αείμνηστου προκατόχου του και πανεπιστημιακού διδασκάλου, μακαριστού Λεωνίδα Παπαδόπουλου και τόνισε ότι πρωτίστως, σκοπός του είναι η διαφύλαξη της ενότητος της Αδελφότητος και να καταστεί σαφές στη  συνείδηση των Θεσσαλονικέων ότι η Φιλόπτωχος, με την παρεμβατική της, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της πόλης μας.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος