Οι συναυλίες του ανά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γίνονται σχεδόν αυτόματα sold out. Ο Γιάννης Χαρούλης τραγουδά απόψε στο Φράγμα Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του τον Ιούνιο στο Θέατρο Γης επανέρχεται για να ξεσηκώσει τα πλήθη με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. Αναμένεται να ξυπνήσει μνήμες, συγκινώντας με το λαούτο, τη χαρακτηριστική φωνή και την παρουσία του.
Μαζί του θα είναι οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, Mark Nieuwenhuis/ Τρομπέτα.
Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00. Η τιμή εισόδου στην προπώληση είναι 11 ευρώ για τους φοιτητές και 13 στην είσοδο της συναυλίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος