Ο δήμος Βοΐου για ένα τριήμερο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης

Ο δήμος Βοΐου διοργανώνει τριήμερο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, δίπλα από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Το φεστιβάλ του δήμου Βοΐου θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Μαΐου και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια εικόνα από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τα εμβληματικά αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά σημεία, να γευτούν εντελώς δωρεάν ντόπιες, παραδοσιακές γαστρονομικές προτάσεις που θα παρασκευάζει σεφ και να δοκιμάσουν κρασιά τοπικής παραγωγής.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από πολιτιστικά δρώμενα, με παραδοσιακά χορευτικά από την Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Τοπική Ορχήστρα Χάλκινων. Μέρος της εκδήλωσης θα αφιερωθεί στον αγροτικό και εναλλακτικό τουρισμό που προσφέρει ο δήμος Βοΐου, μέσω της προβολής του προωθητικού/τουριστικού βίντεο «Μυστικά και Εκπλήξεις».

Ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ την Παρασκευή, 27 Μαΐου από τις 18:00-21:00, το Σάββατο, 28 Μαΐου, από τις 10:00-21:00 και την Κυριακή, 29 του μήνα, από τις 10:00-17:00 με ελεύθερη είσοδο.

Πηγή ΑΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος