Ο Δ. Κυρατζής νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμαριάς

Ο Δημήτρης Κυρατζής είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, ο οποίος εξελέγη, μετά τη σημερινή ψηφοφορία από το Σώμα.

Η παραίτηση της απερχόμενης προέδρου, Μαίρης Τσιραμπίδου, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας της μητέρας της, όπως η ίδια ανέφερε στην επιστολή της προς τον Δήμαρχο Καλαμαριάς και το Δημοτικό Συμβούλιο, οδήγησε τους δημοτικούς συμβούλους στις κάλπες.

«Μία άξια πρόεδρος φεύγει, ένας άξιος πρόεδρος εξελέγη. Είμαι περήφανος γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμαριάς θα συνεχίσει να έχει στην κορυφή του έναν εξαιρετικό άνθρωπο, σπουδαίο γιατρό και ικανό δημοτικό σύμβουλο», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος πρότεινε για τη συγκεκριμένη θέση τον κ. Κυρατζή.

Ο Δημήτρης Κυρατζής, προέρχεται από την παράταξη «Γενιά Δημιουργίας» με την οποία εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019. Γεννήθηκε στο Πολυμέρι Γρεβενών, είναι 60 ετών, γιατρός στο επάγγελμα και είναι παντρεμένος με την ψυχίατρο Φραντζέσκα Μπασιάλλα, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος